Godta bestillinger
Leveringsgebyr –
Min. bestilling – kr 0,00
Gratis levering over
Henting
Levering
Hentetidspunkt: opptil 30 minutter
Henteadresse: 4D Øvre Flatåsveg, 7079 Flatåsen
Disse rettene passer til å deles
0
Thai kyllingsuppe, med kokosmelk, sitrongress tomat, løk og galangal (thai ingefær). Allergener: gluten (ikke spesifisert)
+1
kr 149,00
40: Tom Kha Gai, Kylling suppe
0
Thai suppe med Kylling, Vegetar eller Scampi kokosmelk, sitrongress, lime, løk og galangal (thai ingefær), kr 149,- / 149,- / 159,- Allergener: gluten (ikke spesifisert), egg, skalldyr
+1
kr 99,00
41: Tom Yum (Thai suppe)
0
Grillet biff, med sitron, agurk, vårløk, rødløk, hvitløk og fiskesaus. Den inneholder også brunet knust ris som kan minne om nøtter. Allergener: fisk
+1
kr 169,00
50: Yum Nua, Biff salat
0
Vegetar Som Tom Thai, (Thai salaten) Papaya salat med smakfulle thai krydder og fiskesaus Allergener: fisk og peanøtter
+1
kr 169,00
51: Som Tom Thai (Vegetar)
0
Som Tom Laos Papaya salat med thai ansjos og fiskesaus. Allergener: fisk
+1
kr 169,00
52: Som Tom Laos
0
Kylling spyd marinert med gul karri, palmesukker og kokosmelk. Serveres peanøtt saus. Allergener: peanøtter
+1
kr 109,00
61.Gai Satay 3 stk
0
Stekt Tofu, servert med Sweet chilisaus med peanøtt. Allergener: hvete gluten, soya og peanøtter
+1
kr 109,00
62: Tofu Tod (Vegetar)
0
Vårruller med Risnudler, gulrot, kinakål, servert m. hjemmelaget saus. Allergener: hvetegluten
+1
kr 79,00
63.Vårruller 3 stk
0
Fritert scampi servert med plomme saus. Allergener: hvete gluten, egg og skalldyr
+1
kr 109,00
66: Tempura 3 stk
0
Grillet marinert svinekjøtt spyd med Thai krydder. Allergener: soya, hvetemel.
+1
kr 109,00
68: Moo yang (Grillet svinespyd) 3 stk.
Et mangfoldig utvalg av smakfulle retter som alle er hentet daglig og lokalt
0
Marinert kylling på spyd med gul karri, palmesukker, kokosmelk, Serveres med ris og peanøtt saus. Allergener: peanøtter
+1
kr 219,00
59: Gai stay 6 stk.
0
Fritert scampi servert med plomme saus og ris. Allergener: hvete gluten, egg og skalldyr
+1
kr 219,00
66: Tempura 6 stk.
0
Karri gryte med kylling eller biff i indiske urter, serveres med ris. Allergener: peanøtter, soya.
+1
kr 219,00
81: Masaman
0
Grønn karri Wok med brokkoli, gulrot, kokosmelk, lime blad, basilikum, bambusskudd, serveres med ris Allergener: gluten (uspesifisert), soya og skalldyr
+1
kr 219,00
82: Gang kiew wan
0
Wok, med sprø stekt Kylling eller Vegetar / Biff / Scampi. paprika, vårløk, gulrot, cashewnøtter, champignon, tomatsaus og chilipaste. Allergener: gluten, cashewnøtter, fisk og skalldyr
+1
kr 219,00
83: Pad med mamuang
0
Stekt And med rød karri paste, ananas, tomat, basilikum, Bambusskudd Allergener: gluten (uspesifisert), soya
+1
kr 249,00
84: Gang Phed Ped Yang, (And i rød karri)
0
Wok ribbe med thai basilikum og grønnsaker. Serveres med ris.
+1
kr 239,00
85. Moo Grab Kra Praow Wok Ribbe
0
Wok kyllingfilet m. ingefær, hvitløk, løk. Østerssaus, soyasaus, serveres med ris. Allergener: hvetegluten, soya og bløtdyr
+1
kr 219,00
86: Gai Pad King
0
Wok biff med østerssaus . grønnsaker. Serveres med. ris
+1
kr 239,00
87: Nua Pad Nam Man Hoi
0
Wok med sprø Kylling, Biff eller Scampi, sur-søt saus. rød chili, hvitløk, ananas og vårløk. Server med ris. Allergener: soya, skalldyr
+1
kr 219,00
88: Pad Preaw wan
0
Sprø stekt kyllingfillet med sur-søt saus, løk, cashewnøtter, vårløk og paprika, serveres med ris Allergener: soya, cashewnøtter
+1
kr 219,00
89: Gai tod sam rod
0
6 stk. Sprø kyllingvinge klubber med Thai urter, grønnsaker, soya, cashewnøtter, sur-søt saus, serveres med ris. Allergener: gluten (uspesifisert), soya, cashewnøtter
+1
kr 209,00
90: Nong Gai Sam Rod
0
6 stk. Sprø kylling klubber med sur-søt smak, serveres med ris. Allergener: gluten (uspesifisert), soya
+1
kr 209,00
91: Nong Gai Tod
0
Wok stekt ris, med. Kylling eller Scampi, paprika, løk, vårløk, hvitløk og egg. Allergener: hvete gluten, egg, soya og skalldyr
+1
kr 199,00
93: Kow pad
0
Grillet And, marinert med thai krydder, black, sweet saus og ingefær, serveres med nudler. Allergener: soya og gluten
+1
kr 249,00
94: Ped Yang,